• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Jaguar Shortlease

Shortlease een Jaguar bij Shortlease Noord

De shortlease van een Jaguar is een klasse apart. Volgens het Britse merk draait het leven niet om cijfers, maar om gevoelens. Volgens Jaguar gaat het om momenten die je ziel voeden. Om de ervaringen die adembenemend zijn en gebeurtenissen die je sprakeloos maken. Daarom ontwikkelen de designers en ingenieurs bij Jaguar een combinatie van alerte prestaties die je hart sneller laat kloppen, ontwerpen die zo mooi zijn dat je wel moet blijven kijken, en een gevoel van stijl dat sterke emoties oproept. Met prestaties die je niet kunt meten, maar alleen kunt voelen. Daarom noemt Jaguar het kunst: The Art of Performance. En daar kunnen wij ons bij Shortlease Noord best in vinden.

Volgens de filosofie van oprichter Sir William Lyons, moesten prestaties en schoonheid op unieke wijze worden verenigd in elke geproduceerde auto. Met zijn compromisloze visie stelde hij nieuwe normen die Jaguar ook nu nog altijd nastreeft. Kies je voor de shortlease van een Jaguar, dan maak je een exclusieve keuze. Een Jaguar rijden is een belevenis.

Shortlease is een aantrekkelijke vorm van leasen, waarbij je geheel zorgeloos de weg op gaat voor een vast bedrag per maand. En dat alles in combinatie met onze flexibele looptijden voor een hoge mate van vrijheid en gemak.

Jaguar shortlease

Kies je bij Shortlease Noord voor de lease van een Jaguar, dan lease je niet zomaar een auto. Met een Jaguar geniet je van ultieme luxe, de nieuwste techniek en 100% betrouwbaarheid. Dit Jaguar-DNA is zichtbaar in het complete modellenprogramma. Zo ook in elektrische Jaguar I-PACE; Jaguar’s eerste volledig elektrische performance-SUV. Een bijzonder volledig uitgeruste, luxueuze en krachtige auto. Met deze shortlease Jaguar rij je niet alleen in een innovatief vooruitstrevend model met perfecte functionaliteit, maar profiteer je ook van all-inclusive lease met een flexibele looptijd. En all-inclusive is bij ons ook echt all-inclusive. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand met daarin alle kosten voor het autogebruik volledig inbegrepen. Wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Jaguar zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. En omdat onze service ver gaat, is ook een zakelijke tankpas een van onze mogelijkheden die extra ontzorgt.

Lease een Jaguar en ervaar.

Sorteer op:
Jaguar I Pace
€ 1.395
excl. BTW
Bekijk deze auto