• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Skoda Shortlease

De Skoda-modellen
zijn populair in de shortlease.

De zuinige motoren en de zee aan ruimte in combinatie met een zeer gunstige prijs zijn daar goede redenen voor. Naast de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding staat Skoda voor de nieuwste technologie en zetten ze in op milieubewuste productietechnieken, de recycling van materialen en zuinige, brandstofbesparende auto’s. Combineer deze ijzersterke punten van de Skoda met de zekerheid van shortlease en rij morgen nog in een Skoda naar keuze voor een vast bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. En dat alles tegen flexibele looptijden en met een hoge mate van vrijheid en gemak. Dat is shortlease van Shortlease Noord.

Wij hebben altijd verschillende Skoda-modellen in het shortlease-assortiment tegen zeer aantrekkelijke leaseprijzen. Lease bijvoorbeeld de immens populaire Skoda Octavia of Skoda Fabia. Meer ruimte nodig? Dan is de Superb combi of de Skoda Karoq zeker iets voor jou. Ontdek de Skoda Kodiaq een SUV die garant staat voor veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. Of ga voor de lease-topper Skoda Kamiq. Een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak met de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit en optimaal zicht – gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Skoda biedt bovendien de mogelijkheid tot elektrisch rijden. De Skoda Enyaq is een volledig elektrische SUV met veel ruimte en voorzien van de nieuwste technologieën.

Skoda shortlease via Shortlease Noord

Het Tsjechische automerk Skoda is sinds 1992 in Nederland, maar Skoda zelf bestaat al sinds 1895. In 1895 openen Václav Klement en Václav Laurin een werkplaats voor het produceren en repareren van fietsen. Kort daarna volgden motoren en auto's.

In 1925 fuseert Laurin & Klement met ŠKODA Werk in Pilsen, oorspronkelijk opgericht door Emil Škoda, een ingenieur. Vanaf nu zullen Laurin & Klement automobielen het logo met de gevleugelde pijl dragen. Sinds 1991 is Skoda, net als Audi en Seat onderdeel van de Volkswagen Group.

Een Skoda shortleasen bij Shortlease Noord

Via Shortlease Noord regel je eenvoudig de juiste Skoda lease-oplossing voor jouw situatie. Profiteer van het gemak van all-in lease voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk! En all-inclusive is bij Shortlease Noord ook echt all-inclusive. Alles is volledig inbegrepen: wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Skoda zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. En omdat je mobiliteitsbehoefte van moment tot moment kan veranderen zijn onze contracten na de eerste rijmaand , per dag opzegbaar. Dat is het gemak van shortlease van Shortlease Noord.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een betrouwbare, rijk uitgeruste Skoda auto? Bekijk onze Skoda shortlease-auto’s op deze pagina, en klik op een Skoda-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Skoda Citigo
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Skoda Fabia
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Skoda Fabia combi
€ 505
excl. BTW
Bekijk deze auto
Skoda Kamiq
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Skoda Octavia combi
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Skoda Karoq
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto