• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Renault Shortlease

Renault is al jarenlang een belangrijke speler in de shortlease markt.

Zo zijn modellen als de Renault Twingo Renault Clio en Renault Megane absolute leasetoppers. Maar ook de Renault Captur; een compacte crossover, of de superluxe Renault Talisman zijn favoriet in de shortlease. Het merk dat tot een van de grootste Europese autofabrikanten behoort heeft menig iconische auto geproduceerd. Zo kregen ze meerder malen de titel ‘Auto van het Jaar’ uitgereikt en staan ze met regelmaat bovenaan in hitlijsten van bestverkochte auto’s. De gedurfde en aparte designs met daarnaast de hoge kwaliteit, veiligheid en focus op technologie verklaren deze populariteit.

In 1898 bouwt de Fransman Louis Renault zijn eerste auto. Niet lang daarna ziet Régie Nationale des Usines Renault het levenslicht. Het bedrijf kreeg al snel de bijnaam 'Le Losange’, wat zich als diamant laat vertalen. Nu, meer dan 120 jaar later, vind je het diamant-logo nog steeds op de verschillende Renault-modellen.

De beginjaren van Renault stonden vooral in het teken van de autosport waarin veel successen werden geboekt. De auto’s wonnen mede hierdoor aan populariteit, wat zich vertaalde in de verkoopcijfers. Het grootste succes boekt Renault in de jaren’60 met de introductie van de Renault 4. Het model wordt tot begin jaren ’90 − bijna ongewijzigd− geproduceerd met een productieaantal van meer dan 8 miljoen stuks.

Shortlease Noord heeft altijd diverse Renault-modellen in de aanbieding.

Je leaset een Renault zeer voordelig en voor een vast bedrag maandbedrag, zonder onverwacht bijkomende kosten voor onderhoud en reparatie. Ben je op zoek naar een bedrijfswagen? Ook de Renault Traffic lease je voor een vast bedrag per maand bij Shortlease Noord.

Shortlease een Renault: vast maandbedrag

Shortlease Noord heeft altijd een ruim aanbod Renault shortlease auto’s die beschikbaar zijn voor korte termijn lease op basis van een full operational leasecontract. Dat betekent inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, all season banden, pechhulp, vervangend vervoer en vrije kilometers per maand. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. Wel zo handig! Aanvullende opties zoals een brandstofpas, winterbanden en haal- en brengservice behoren altijd tot de mogelijkheden. Dat is de shortlease van Shortlease Noord.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een Renault tegen een scherpe prijs? Bekijk onze Renault shortlease-auto’s en klik op een Renault-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Renault Twingo
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Renault Clio
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Renault Clio Estate
€ 505
excl. BTW
Bekijk deze auto
Renault Captur
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Renault Megane Estate
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Renault Trafic
€ 670
excl. BTW
Bekijk deze auto