• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Kia Shortlease

25 jaar actief
op de Nederlandse markt

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia mag dan nog maar 25 jaar actief zijn op de Nederlandse markt, het merk heeft al een onuitwisbare indruk achtergelaten op onze autowegen. Zo zijn de Kia Picanto, Kia Rio of Kia Ceed veel geziene modellen op onze Nederlandse wegen. En dat is niet zonder reden. Het merk staat voor topkwaliteit. Dit is terug te zien in de maar liefst 7 jaar garantie die Kia geeft. En dat alles tegen een zeer vriendelijke prijs. Maar ook op het gebied van elektrische auto’s en qua ontwerp produceren de Koreanen toonaangevende auto’s. Het is dan ook niet gek dat de modellen van Kia als shortlease auto erg populair zijn.

Kia zag het levenslicht in 1944 en richtte zich in die tijd op het produceren van fietsonderdelen en motorfietsen. Pas later in de jaren 70 begon Kia met het bouwen en ontwerpen van auto’s. Lange tijd bouwde Kia auto’s voor de thuismarkt, maar begin jaren 90 maakte het merk ook de overstap naar Europa en de VS. In 1998 fuseerde Kia met een ander Koreaans merk: Hyundai. Onder de vleugels van Hyundai ging Kia grotendeels op dezelfde voet verder. En niet zonder succes. Tegenwoordig kennen we Kia als merk dat staat voor betrouwbaarheid, zuinig en duurzaam rijden en dat met de technologie van vandaag.

De populairste shortlease-modellen zijn de compacte, maar verrassend ruime Kia Picanto of de comfortabele en rijk uitgeruste Kia Rio. Met de Kia ProCeed en Kia Ceed sportswagon heeft Shortlease Noord nog twee zeer gewilde modellen in de aanbieding.

Maar dan zijn we er nog niet, want ook het elektrische model Kia e-Niro is erg in trek.

Shortlease Kia all-inclusive; geen verrassingen

Kia shortleasen? Bij Shortlease Noord hebben we diverse Kia-modellen in het shortlease-aanbod. Je leaset een betrouwbare Kia voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. Met shortlease zetten wij ons bij Shortlease Noord in voor optimaal comfort en zekerheid. All-inclusive is bij ons daarom ook echt all-inclusive. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand met daarin alle kosten voor het autogebruik volledig inbegrepen. Wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Kia zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. En omdat onze service ver gaat, is ook een zakelijke tankpas een van onze mogelijkheden die extra ontzorgt.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een betrouwbare, rijk uitgeruste Kia auto? Bekijk onze Kia shortlease-auto’s op deze pagina, en klik op een Kia-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Kia Picanto
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Kia Rio
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Kia Ceed sportswagon
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Kia Proceed
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Kia Sportage
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto