• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Ford Shortlease

Ford shortlease bij
Shortlease Noord

Al meer dan 100 jaar brengt het Amerikaanse merk Ford kwalitatieve en betaalbare auto’s op de markt, waarbij oprichter Henry Ford met zijn efficiënte productieproces als eerste merk auto's op grote schaal wist te fabriceren. De auto werd daarmee voor iedereen een stuk betaalbaarder en toegankelijker. Wat dat aangaat is er in een eeuw tijd weinig veranderd. Ford beheerst nog steeds het straatbeeld met bijvoorbeeld de populaire Ford-modellen zoals de Ford Fiesta en Ford Focus.

Dat je er over denkt om een Ford te shortleasen is dus niet zo gek. Kies je voor Ford shortlease, dan kies je voor een betrouwbare auto met een aantrekkelijke shortlease-prijs. Kijk op deze pagina voor ons aanbod.

Bij Shortlease Noord hebben we een uitgebreid aanbod aan Ford shortlease-modellen; van de eeuwig populaire Ford Focus / Ford Focus Wagon en Ford Fiësta, maar ook de ruime bedrijfswagen Ford Transit of de sportieve bestelwagen Ford Transit Connect, de Ford Puma; een stijlvolle SUV of de comfortabele en ruime Ford Mondeo Wagon. Wil je liever 100% elektrisch rijden? Dan is de Fords eerste volledig elektrische SUV: de Mustang Mach-E misschien iets voor jou.

Wist je dat het bij Shortlease Noord al mogelijk is om een Ford te shortleasen vanaf één maand?!

Je kunt een auto leasen zo lang het je uitkomt met alle service van een full operational leasecontract. Ideaal voor een tijdelijke opdracht, een nieuwe medewerker of als je nog niet weet hoe lang de auto nodig is. We snappen dat je mobiliteitsbehoefte van moment tot moment kan veranderen; onze contracten zijn daarom na de eerste rijmaand , per dag opzegbaar. Dat is het gemak van shortlease van Shortlease Noord.

Ford shortlease

Rij nu jouw favoriete Ford met Ford Shortlease. Dan profiteer je van het gemak van all-in voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk! En all-inclusive is bij Shortlease Noord ook echt all-inclusive. Alles is volledig inbegrepen: wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Ford zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. Met shortlease profiteer je van alle gemakken die zakelijk leasen met zich meebrengt, maar dan zonder hoge financiële risico’s. Dé oplossing voor slimme ondernemers.

Sorteer op:
Ford Fiesta
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Ford Transit Connect
€ 485
excl. BTW
Bekijk deze auto
Ford Focus
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Ford Focus STW
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Mustang Mach E
€ 1.395
excl. BTW
Bekijk deze auto
Ford Transit 9 pers
€ 1.560
excl. BTW
Bekijk deze auto