• Nieuwe modellen

 • Geen verborgen kosten

 • Flexibel contract

 • Vandaag nog rijden

 • Bezorging door heel Nederland


 • Nieuwe modellen

 • Geen verborgen kosten

 • Flexibel contract

 • Vandaag nog rijden

 • Bezorging door heel Nederland

Waarom shortlease?

Voordeel

Hét grote voordeel van shortlease is dat je het contract elk moment kunt opzeggen. Tegelijk profiteer je van een flink aantal voordelen die je ook bij regulier leasen aantreft. Zo zit het onderhoud, de wegenbelasting en de verzekering al in het leasebedrag inbegrepen. Ook ben je altijd verzekerd van een jonge, actuele auto.

Keuzevrijheid

Shortlease Noord biedt je volop keuze uit verschillende autoklassen. Van compact tot SUV en van middenklasse tot elektrische voertuigen: jij vindt beslist de auto die bij je past. Ook kun je kiezen uit verschillende merken, uit bijtellingspercentages, banden, de transmissie en het brandstoftype. Ook de looptijd van het leasecontract kun je vooraf bepalen. En wil je die looptijd op een gegeven moment aanpassen? Geen probleem. Dit is juist hét voordeel van shortlease: na een maand kun je dagelijks opzeggen of de looptijd aanpassen.

Waarom shortlease? Goedkoper dan huren!

Veel bedrijven kiezen voor shortlease omdat deze vorm van leasen veel goedkoper is dan huren. Tegelijk profiteer je als bedrijf wél van alle voordelen van het leasecontract. Zo hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoudskosten en de wegenbelasting. Die zitten allemaal in de prijs inbegrepen.

Vind hier jouw shortlease auto

Berekening bijtelling:

Cataloguswaarde auto X % van de bijtelling auto X % Belastingschijf : 12 = €... , … per maand

Als je zelf btw in rekening brengt, dan is het uitgangspunt dat de btw ook aftrekbaar is voor je.

Let op: Wanneer je de auto ook voor privékilometers gebruikt, komt een deel van de btw-aftrek te vervallen.

Wanneer je zelf in het btw-vrijgestelde werkgebied actief bent, dan geldt de aftrek niet.

‘Onze lease-adviseurs informeren je graag over alle persoonlijke fiscale mogelijkheden.’

Waarom shortlease? Je wagenpark blijft flexibel.

Met shortlease richt je als bedrijf je wagenpark optimaal flexibel in. Mocht je bedrijf gaan groeien of krimpen, dan zit je in elk geval niet vast aan bindende langlopende contracten en dat is een prettig gevoel. Ook wanneer je behoefte aan (extra) mobiliteit seizoensgebonden is, biedt shortlease je volop flexibiliteit. En wil je op een gegeven moment wisselen van autotype? Ook dat is geen probleem. Jouw wensen zijn bij Shortlease Noord altijd het uitgangspunt voor een optimale shortlease-ervaring.

Waarom shortlease voor starters en zzp’ers? Profiteer van de soepele acceptatieprocedure.

Als je als zzp’er een auto wilt leasen is de kredietacceptatie vaak een issue. Als je een lange termijn leasecontract wilt, moet je vaak meerdere jaarcijfers laten zien. Bij Shortlease Noord krijg je shortlease met een gedeelte borg veel makkelijker voor elkaar. Daarnaast profiteer je als starter of zzp’er ook van de flexibiliteit. Als blijkt dat je de auto niet zoveel nodig hebt als je verwachtte, kun je makkelijk het contract opzeggen.

Waarom shortlease voor detacheerders? Wij ontzorgen je volledig.

Je tijdelijke behoefte aan extra auto’s helemaal afstemmen op de duur van de projecten: daarin schuilt een groot voordeel voor detacheerders. Dat wij contactpersonen van een detacheerorganisatie 365 dagen per jaar volledig ontzorgen is een bijkomend voordeel. Met een passend auto-aanbod zorgen wij er samen voor dat declarabele detacheeruren ten volle kunnen worden benut.

Expats en shortlease

Als je voor een internationaal concern werkt, is shortlease ook een fantastische optie omdat het shortlease contract tijdelijk is en helemaal af is te stemmen op jouw verblijfsduur hier in Nederland.

De flexibele schil voor het wagenpark van het Midden- en Kleinbedrijf

Ook voor het MKB is shortlease een uitkomst. Denk maar aan de aannemer die tijdelijk voor een bepaalde klus een extra busje nodig heeft. Of een bedrijf dat iemand heeft aangenomen in de verkoop met een tijdelijk arbeidscontract. Shortlease biedt de maatwerkoplossingen voor dit soort tijdelijke arbeidscontracten en tijdelijke projecten.

Ook het uitbesteden van de flexibele schil van je wagenpark is een groot voordeel voor het MKB. Hele grote bedrijven hebben vaak zelf wel de schaal om een stukje flexibel wagenpark te kunnen managen. Maar voor wat kleinere bedrijven kan het uitbesteden ervan veel tijd, zorgen en dus kosten besparen.

Waarom shortlease bij Shortlease Noord?

Bij Shortlease Noord profiteer je van ruim 30 jaar shortlease-ervaring. Wij kennen de specifieke doelgroep behoeftes en leveren altijd conform afspraak. Dat we onze afspraken altijd nakomen zit in onze Noordelijke no-nonsense mentaliteit. Bij Shorlease Noord ben je bovendien het goedkoopste uit en kun je kiezen uit een breed aanbod auto’s.

 • Scherpste prijs van Nederland
 • Vanochtend bellen, vanmiddag rijden
 • Bezorging door heel Nederland
 • Transparant en uiterst flexibel
 • Onderdeel van Nederland’s grootste automotive bedrijf

Vind hier jouw shortlease auto