• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Nissan Shortlease

Shortlease een duurzame Nissan

Bij Shortlease Noord vind je diverse Nissan-modellen voor shortlease. Je leaset een Nissan tegen een vast maandbedrag, tegen flexibele voorwaarden, maar met alle service van een full operational leasecontract. Dat betekent inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, all season banden, pechhulp, vervangend vervoer en vrije kilometers per maand. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. Aanvullende opties zoals een brandstofpas, winterbanden en haal- en brengservice behoren altijd tot de mogelijkheden.

De lage prijs, maar hoge kwaliteit maken de Nissan-modellen zeer geschikt en populair als shortlease auto. Populaire shortlease-modellen van Nissan zijn onder andere de kleine, maar pittige Nissan Micra, de stoere cross-over Nissan Qashqai en de elektrische topper de Leaf.

Historie Nissan

Dat zie je niet alleen op designgebied, maar ook op het gebied van technologie. Al ver in de vorige eeuw was Nissan bezig met elektrisch rijden. En dat werpt zijn vruchten af. De award winning [[Nissan Leaf]] is de meest verkochte elektrisch aangedreven auto ter wereld.

Het Nissan-zaadje werd al in 1911 geplant toen het bedrijf Kwaishinisha Motorcar Works werd opgericht. Drie jaar later ging de eerste auto in productie, de DAT. DAT stond voor de eerste letters van de achternamen van de bedrijfspartners: Kenjiro Den, Rokuro Aoyama en Meitaro Takeuchi.

In 1931 kwam een klein model op de markt dat de naam Datson droeg, wat stond voor Son of Dat. Later zou deze naam veranderd worden in Datsun omdat ‘son’ in het Japans ook verlies betekent. In 1934 kwam de naamswijziging naar Nissan Motor Co. Ltd of zoals we het merk nu kennen: Nissan. Toen Nissan in de jaren 90 in financiële problemen kwam, werd Renault de hoofdaandeelhouder van het bedrijf. Tegenwoordig is Nissan helemaal terug en behoort tot een van de grotere automobielfabrikanten van de wereld.

Wist je dat het bij Shortlease Noord al mogelijk is om een Nissan te shortleasen vanaf één maand?!

Je kunt een auto leasen zo lang het je uitkomt met alle service van een full operational leasecontract. Ideaal voor een tijdelijke opdracht, een nieuwe medewerker of als je nog niet weet hoe lang de auto nodig is. We snappen dat je mobiliteitsbehoefte van moment tot moment kan veranderen; onze contracten zijn daarom na de eerste rijmaand , per dag opzegbaar. Dat is het gemak van shortlease van Shortlease Noord.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een betrouwbare, representatieve Nissan auto? Bekijk onze Nissan shortlease-auto’s op deze pagina, en klik op een Nissan-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Nissan Micra
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Nissan Leaf 40kWh Tekna
€ 540
excl. BTW
Bekijk deze auto
Nissan Leaf 62kWh Tekna
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Nissan Qashqai
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto