• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Opel Shortlease

Opel leasen? Dan ben je bij Shortlease Noord aan het juiste adres

Opel is een van de meest populaire automerken in Nederland. Ook in de wereld van shortlease zijn de Opel-modellen erg geliefd. De Duitse degelijkheid, innovatiekracht ent de aantrekkelijke aanschaf- en leaseprijzen zijn daar zeker medeverantwoordelijk voor.

Innovatie is diepgeworteld in het Opel-DNA waarbij het merk ernaar streeft om innovatie voor iedereen toegankelijk te maken. “Want alleen innovaties die voor iedereen beschikbaar zijn, hebben de kracht om de wereld te verbeteren”, zo stelt Opel.

Het Duitse bedrijf Opel werd in 1982 opgericht door de industrieel Adam Opel, toch zou het onder zijn leiding nooit een auto produceren. Het bedrijf startte als naaimachinefabrikant en produceerde later ook fietsen. Pas na het overlijden van Adam Opel, besloten zijn vijf zoons om over te gaan op de productie van auto’s. In 1898 verscheen de eerste auto van Opel. De jaren daarna groeide het bedrijf snel en al voor de Eerste Wereldoorlog was Opel de grootste Duitse autoproducent. Inmiddels is Opel een van de grootste Europese autofabrikanten en maakt sinds augustus 2017 deel uit van het Franse automotive-bedrijf Groupe PSA. Al 155 jaar lang heeft Opel zijn hoofdkantoor in de geboortestad van het merk gevestigd: Rüsselsheim. Daarnaast heeft Opel 10 fabrieken en 4 ontwikkelings- en testcentra in 6 Europese landen. Opel en haar zusteronderneming Vauxhall zijn actief in meer dan 50 landen.

Shortlease Noord heeft verschillende modellen in het shortlease-assortiment tegen zeer aantrekkelijke leaseprijzen. Lease bijvoorbeeld de populaire Opel Karl of Opel Corsa. Ontdek het stijlvolle design van de Opel Astra en geniet van Duits vakmanschap. Meer ruimte nodig? Dan is de verlengde Opel Astra Sports Tourer zeker iets voor jou. Opel biedt bovendien meerdere mogelijkheden voor elektrisch rijden. Bekijk bijvoorbeeld onze shortlease-aanbieding voor de Opel Corsa-e!


Snel een Bedrijfswagen nodig?

Lease vandaag nog onze shortleasetopper de Opel Vivaro of de efficiënte Opel Combo voor een vast bedrag per maand.

Opel shortlease via Shortlease Noord

Shortlease Noord heeft verschillende Opel-modellen voor je in de aanbieding.

Met de ruime keuze in ons wagenpark staat jouw Opel snel en eenvoudig voor je deur. Je leaset een Opel tegen een vast maandbedrag, tegen flexibele voorwaarden, maar met alle service van een full operational leasecontract. Dat betekent inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, all season banden, pechhulp, vervangend vervoer en vrije kilometers per maand. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. Aanvullende opties zoals een brandstofpas, winterbanden en haal- en brengservice behoren altijd tot de mogelijkheden. Alle Opel leaseauto's zijn bovendien jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting.

Sorteer op:
Opel Karl
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Corsa
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Combo
€ 485
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Astra
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Corsa-e
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Astra STW
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Vivaro
€ 670
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Grandland X
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Mokka-e
€ 805
excl. BTW
Bekijk deze auto
Opel Vivaro 9 pers
€ 1.560
excl. BTW
Bekijk deze auto