• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Fiat Shortlease

Fiat Shortlease

Wist je dat het bij Shortlease Noord al mogelijk is om een Fiat te shortleasen vanaf één maand?! Je leaset een Fiat tegen een vast maandbedrag, tegen flexibele voorwaarden, maar met alle service van een full operational leasecontract. Met shortlease profiteer je van alle gemakken die zakelijk leasen met zich meebrengt en heb je de lusten, maar niet de lasten van een nieuwe auto of jonge occasion. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. Jij hoeft alleen nog maar te tanken. Daarnaast zijn onze contracten (na de eerste rijmaand) per dag opzegbaar.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een betrouwbare, representatieve Fiat? Bekijk onze Fiat shortlease-auto’s en bedrijfswagens en klik op een Fiat-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Fiat Talento
€ 670
excl. BTW
Bekijk deze auto
Fiat Ducato
€ 850
excl. BTW
Bekijk deze auto

Historie van de Fiat

Het woord F.I.A.T. staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino, maar de naam Fiat betekent veel meer. Met een sterke ontwerpvisie onderscheidt het Italiaanse merk zich vooral in zijn stijl en innovativiteit. Maar ook technologische vooruitgang en de toekomst zijn punten waar Fiat vol op inzet. Het merk, opgericht in 1899, heeft de afgelopen 120 jaar meerdere historische mijlpalen op zijn naam geschreven. Denk bijvoorbeeld aan de allereerste Fiat 3 1/2 PK, de onvergetelijke ‘Topolino’, de iconische 500 en andere zoals de 600, 124 en de Panda. Het in Turijn gevestigde bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot het symbool van de technologische en creatieve ondernemingen van Italië, die het land en de geschiedenis van de wereldwijde mobiliteit voorgoed hebben veranderd.


Een Fiat shortleasen doe je bij Shortlease Noord.

Met Fiat shortlease profiteer je namelijk van alle gemakken die zakelijk leasen met zich meebrengt, maar dan zonder hoge financiële risico’s. Dé oplossing voor slimme ondernemers. Shortlease Noord heeft verschillende modellen van Fiat voor je in de aanbieding. Je rijdt dan een functionele, stijlvolle, maar bovenal rijk uitgeruste Fiat via shortlease voor een scherp en vast bedrag per maand. Zonder bijkomende kosten aan onderhoud en reparaties.

Ben je op zoek naar een goed uitgeruste Fiat bedrijfswagen?

Ook dan zit je goed. Rij bijvoorbeeld de krachtige en betrouwbare Fiat Talento of ga voor de ruime Fiat Ducato.