• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Seat Shortlease

De Seat Ibiza − verreweg het best verkochte model van Seat ooit − laat meteen de herkomst van het merk doorschemeren, namelijk Spanje. Naast de Ibiza zijn ook de net iets ruimere Seat Leon of de nog ruimere Leon Sportswagon populaire (shortlease)modellen. De zuinige motoren en goed uitgeruste modellen maken de Seats van nu populair bij de leaserijder. Ook in het crossoversegment biedt Seat met de Seat Arona en de Seat Ateca aantrekkelijke modellen.

Het merk dat in 1950 als de Sociedad Española de Automóviles de Turismo of Seat wordt opgericht, produceert in haar eerste jaren uitsluitend onder licentie van Fiat. Zo worden de Fiat 1400 en later de 600 in Spanje uitgebracht onder eigen naam. Deze samenwerking zou duren tot de jaren ’80. Het eerste niet-Fiat model kwam in 1982 uit en was de Seat Ronda, een compacte familieauto met karakteristieke lijnen. Begin 1980 verscheen de iconische Seat Ibiza voor het eerst.

Een kruisbestuiving die zijn vruchten afwerpt.

Net als Volkswagen, Skoda en Audi is Seat onderdeel van de VAG-group. Dat verklaart ook meteen waarom je veel kenmerken van bijvoorbeeld de VW-modellen terugziet in de modellen van Seat of andersom.

Goedkoop een Seat leasen

Bij Shortlease Noord lease je een betrouwbare Seat tegen scherpe tarieven en voor een vast bedrag per maand. Onze all-inclusive lease zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen kom te staan. Je weet precies welke kosten je kunt verwachten.

Bij Shortlease Noord zetten we ons in voor optimaal comfort en zekerheid. All-inclusive is bij ons daarom ook echt all-inclusive. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand met daarin alle kosten voor het autogebruik volledig inbegrepen. Wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Seat zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. Daarnaast profiteer je van onze flexibele looptijden. Zo zijn onze contracten na de eerste rijmaand per dag opzegbaar. Zo lease je zorgeloos en zonder financiële risico’s jouw Seat.

Ben je geïnteresseerd in een scherp geprijsde en rijk uitgeruste Seat? Bekijk onze Seat shortlease-auto’s op deze pagina, en klik op een Seat-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Seat Ibiza
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Seat Arona
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Seat Leon
€ 560
excl. BTW
Bekijk deze auto
Seat Leon Sportstourer
€ 650
excl. BTW
Bekijk deze auto
Seat Ateca
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto
Seat Taracco
€ 805
excl. BTW
Bekijk deze auto