• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Citroën Shortlease

Zakelijk een Citroën shortleasen?
Een uitstekende keuze!

Deze Franse auto’s onderscheiden zich niet alleen door gedurfde en eigenzinnige vormen, maar Citroën staat ook bekend om haar comfort en luxe. Naast de rijke standaarduitrusting zijn de eigentijdse modellen van Citroën ook voorzien van zeer efficiënte motoren met een laag brandstofverbruik. Al dat comfort, de efficiëntie en het eigenzinnige karakter maakt een Citroën ook een gewild automerk om te shortleasen.

Citroën speelt al jaren een vooruitstrevende rol op technisch vlak. Een paar voorbeelden van technieken en innovaties op hun naam zijn onder meer voorwielaandrijving, aerodynamisch design, hydropneumatische vering, dieselmotoren in de personenauto, halfautomatische versnellingsbak en niet te vergeten de meedraaiende koplampen. Niet de minste opsomming.

Voor dit innoverend vermogen heeft Citroën (zoals ze zelf zeggen) één onuitputtelijk inspiratiebron; jij. Waarin Citroën’s innovaties jouw leven makkelijker en aangenamer moeten maken. Iets waar jij je als shortlease-rijder waarschijnlijk prima in kunt vinden.

Kortom, een Citroën shortlease-auto is een uitstekende keuze. Shortlease Noord heeft verschillende modellen in het assortiment tegen zeer aantrekkelijke leaseprijzen. Lease bijvoorbeeld de populaire Citroën C1 of de trendy stadsauto Citroën C3 of ga voor de Citroën C4 een karakteristieke hatchback met een stoere SUV look of de ruime Citroën Picasso.

Shortlease Citroën is full operational lease

Met een Citroën van Shortlease Noord kies je niet alleen voor comfort en luxe, maar profiteer je ook van all-inclusive lease met een flexibele looptijd. En all-inclusive is bij ons ook echt all-inclusive. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand met daarin alle kosten voor het autogebruik volledig inbegrepen. Wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De tank vullen en het besturen van je shortlease Citroën zijn vrijwel de enige verantwoordelijkheden die we bij je neerleggen. En omdat onze service ver gaat, is ook een zakelijke tankpas een van onze mogelijkheden die extra ontzorgt.

Citroën C1 shortlease-actie

Lease een Citroën C1 nu tijdelijk extra voordelig bij Shortlease Noord. Rij nu deze compacte en zuinige Citroën C1 tegen extra lage leasekosten. Deze modellen zijn altijd voorzien van 5 deuren, airco, bluetooth en metallic lak.

Shortlease deze Citroën C1 nu al vanaf € 349,- per maand.

Sorteer op:
Citroen C1
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Citroen C3
€ 465
excl. BTW
Bekijk deze auto
Citroën Picasso
€ 805
excl. BTW
Bekijk deze auto