• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Hyundai Shortlease

Het relatief jonge Hyundai is een van oorsprong Zuid-Koreaans automerk dat inmiddels wereldwijd bekend en geliefd is. Hyundai is Koreaans voor moderniteit. De auto’s van het merk staan bekend om hun kwaliteit, het zuinige rijgedrag en het comfortabele interieur. Hyundai biedt je een volledige uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Een Hyundai shortleasen is dan ook een veilige keuze.

Het bedrijf dat ooit startte met de productie van Ford-modellen − die gebouwd werden onder licentie − is inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Een aantal jaren nadat Hyundai zijn eerste eigen model op de markt bracht; de ‘Pony’, boekte Hyundai succes met de ‘Excel’ in Europa en de ‘Grandeur’ in de VS. Hyundai groeide uit tot het top-automerk dat het vandaag de dag is. Tegenwoordig kennen we Hyundai als een merk met successen in SUV’s, zuinigheid en duurzaamheid.

De populairste shortlease-modellen zijn de Hyundai i10, Hyundai i20 en de i30. Maar de hybride en elektrische auto's van het merk, de Hyundai Kona en de Hyundai Ioniq zijn erg in trek.

Shortlease een Hyundai bij Shortlease Noord

Bij Shortlease Noord vind je diverse Hyundai-modellen voor shortlease. Je leaset een Hyundai tegen een vast maandbedrag, tegen flexibele voorwaarden, maar met alle service van een full operational leasecontract. Dat betekent inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, all season banden, pechhulp, vervangend vervoer en vrije kilometers per maand. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. Aanvullende opties zoals een brandstofpas, winterbanden en haal- en brengservice behoren altijd tot de mogelijkheden.

Wist je dat het bij Shortlease Noord al mogelijk is om een Hyundai te shortleasen vanaf één maand?! Je kunt een auto leasen zo lang het je uitkomt met alle service van een full operational leasecontract. Ideaal voor een tijdelijke opdracht, een nieuwe medewerker of als je nog niet weet hoe lang de auto nodig is. We snappen dat je mobiliteitsbehoefte van moment tot moment kan veranderen; onze contracten zijn daarom na de eerste rijmaand , per dag opzegbaar. Dat is het gemak van shortlease van Shortlease Noord.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een betrouwbare, representatieve Hyundai auto? Bekijk onze Hyundai shortlease-auto’s op deze pagina, en klik op een Hyundai-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Hyundai i10
€ 290
excl. BTW
Bekijk deze auto
Hyundai i20 N-line
€ 505
excl. BTW
Bekijk deze auto
Hyundai Kona
€ 740
excl. BTW
Bekijk deze auto
Hyundai Kona Electric
€ 805
excl. BTW
Bekijk deze auto
Hyundai IONIQ 5
€ 850
excl. BTW
Bekijk deze auto