• Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland


  • Nieuwe modellen

  • Geen verborgen kosten

  • Flexibel contract

  • Vandaag nog rijden

  • Bezorging door heel Nederland

Mercedes Shortlease

Shortlease een Mercedes al vanaf 1 maand

Shortlease je een Mercedes-Benz bij Shortlease Noord dan rij je voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een Mercedes-Benz. Wij regelen alles! Wegenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving van je Mercedes zijn bijvoorbeeld zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. En dat alles in combinatie met onze flexibele looptijden voor een hoge mate van vrijheid en gemak. Dat is shortlease van Shortlease Noord.

We hebben altijd een groot aanbod aan Mercedes-modellen voor je klaar staan. Kies bijvoorbeeld de compacte en sportieve Mercedes A-Klasse of ontdek de Mercedes B- Klasse. Met optimaal zitcomfort, ruimte en flexibiliteit in de bagageruimte. Ook de Mercedes C- Klasse is een populair shortlease-model. Sportief, maar toch verfijnd. De perfecte balans van style en sport. Ook de elegante en luxueuze Mercedes E-Klasse ontbreekt niet in ons shortlease-gamma. Ben je op zoek naar een bedrijfswagen? Dan is de Mercedes Sprinter of Mercedes Vito misschien iets voor jou.

Historie van Mercedes

Carl Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. De merknaam Mercedes-Benz werd pas in 1926 geboren na een fusie met de Daimler Motoren Gesellschaft opgericht door Gottlieb Daimler. Daimler produceerde destijds al auto's onder de naam Mercedes. Mercedes-Benz was een feit. De samenwerking bleek een gouden zet. Tot de dag van vandaag behoort Mercedes-Benz tot de ‘Big Three’ van Duitse autofabrikanten die luxe modellen bouwen. Het merk streeft naar perfectie, ultiem comfort en optimale rijbeleving. ‘Das Beste oder nichts’; een zeer succesvolle formule.

Shortlease een Mercedes-Benz en ervaar ultiem Duits vakmanschap

Kies je bij Shortlease Noord voor de lease van een Mercedes-Benz, dan lease je niet zomaar een auto. Met een Mercedes-Benz heb je de laatste techniek in handen, ben je verzekerd van een rijke uitrusting, onovertroffen rijprestaties en comfort. Wanneer je een Mercedes-Benz instapt ervaar je ultiem Duits vakmanschap. Met deze shortlease Mercedes-Benz rij je niet alleen in een dynamischer, eleganter en luxueuzer auto dan ooit tevoren, maar profiteer je ook van all-inclusive lease met een flexibele looptijd. En all-inclusive is bij Shortlease Noord ook echt all-inclusive, met alle kosten voor het autogebruik volledig inbegrepen. En omdat onze service ver gaat, zijn ook een zakelijke tankpas, haal- en brengservice, 24 uurs bereikbaarheid bij calamiteiten en/of vervangend vervoerregeling een van onze mogelijkheden die extra ontzorgen.

Ben je geïnteresseerd in flexibele lease van een Mercedes? Bekijk onze Mercedes shortlease-auto’s en klik op een Mercedes-model voor meer informatie.

Sorteer op:
Mercedes Vito
€ 670
excl. BTW
Bekijk deze auto
Mercedes A-Klasse
€ 805
excl. BTW
Bekijk deze auto
Mercedes Sprinter
€ 850
excl. BTW
Bekijk deze auto
Mercedes Benz C-Klasse Estate
€ 1.210
excl. BTW
Bekijk deze auto
Mercedes E-Klasse
€ 1.390
excl. BTW
Bekijk deze auto